Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is een sterk wapen van Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden. Onze trouwe klanten waarderen dat. Wij zijn er voor u, dat staat hoog in ons vaandel. Maar we hebben ook veel aandacht voor onze medewerkers. Twee monteurs werken hier al meer dan dertig jaar.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op vaste aanspreekpunten. Dirk en Oepke Wassenaar bemannen dan ook vaak zelf de receptie.

Dienstverlening beschouwen we bij ons autobedrijf in Leeuwarden als een investering in de toekomst en onze klanten waarderen dat. Autobedrijf Wassenaar is drie jaar op rij gekozen tot SAAB World Class Dealer.

Neem een kijkje in onze showroom

Maak kennis met ons ervaren team

Het specialistische team van Wassenaar staat altijd voor u klaar!

Stuur e-mail

Oepke Wassenaar

Directie & verkoop

Stuur e-mail

Sven Helbig

Directie & inkoop / verkoop

Stuur e-mail

René Brinkman

Service adviseur / magazijnbeheer

Stuur e-mail

Haye Dijkstra

Chef werkplaats

Stuur e-mail

Johan Terpstra

Werkplaats

Stuur e-mail

Jan-Geert van der Veen

Werkplaats

Stuur e-mail

Caroline Swart

Administratie

Autobedrijf Wassenaar, Saab-dealer sinds 1962

Autobedrijf Wassenaar was de eerste Saab-dealer in Friesland. En dat allemaal dankzij de dokter van Menaam die daar vierenvijftig jaar geleden zijn praktijk vestigde. Vasthoudend als hij was, wilde hij per sé een Saab, maar in de wijde omtrek was geen dealer te vinden. Plaatselijke garagehouder Wassenaar wist wel raad en haalde persoonlijk in Amsterdam een Saab bij de importeur op. Sindsdien zijn wij dealer van dit Zweedse merk. De energie en gedrevenheid van Wassenaar senior hebben we al die jaren weten vast te houden. Dat heeft ertoe geleid dat we tot op de dag van vandaag trotse Saab-dealer in Leeuwarden zijn.

Wat u mag verwachten van Autobedrijf Wassenaar

Autobedrijf Wassenaar staat bij haar klanten al ruim een halve eeuw bekend om haar goede en persoonlijke service. De professionals van ons autobedrijf staan altijd voor u klaar, nemen de tijd en beantwoorden vragen. Zo verlaat u de zaak met een goed advies, een goede auto en een goed gevoel. In de werkplaats vindt u experts die met jarenlange autokennis, goed gereedschap en geweldige onderdelen voor u en uw auto klaar staan.

USP pictogram

Familiebedrijf sinds 1953

Zweedse auto’s zijn onze passie.
USP pictogram

Persoonlijke aandacht

Vertrouwde gezichten in de werkplaats en achter de balie.
USP pictogram

Officieel Saab-dealer

Naast Saab-dealer specialist in Volvo.

Onze website maakt gebruik van cookies. U gaat hier mee akkoord wanneer u onze website gebruikt.

Melding sluiten